Trygghet

Det viktigste for oss er at du som kunde skal føle deg trygg. Trygghet handler om det du gjør, eller om de avgjørelser som tas føles riktig.

Det er kostbart å pusse opp en hel leilighet eller hus. Kjøkken og bad er ofte det som er dyrest og mest brukt. Det er derfor viktig at kvalitet og gjennomførelse er viktig. Oppussing Bergen AS har kvalitetssikring på alle våre prosjekter. Prosjektleder følger opp nøye opp alle små og store oppussingsprosjekter og sikrer kvalitet og utførelse.

Du får din egen prosjektleder, og kun én person å forholde deg til – uansett hva som skal utføres fra vår side.

Vi tror på at tett oppfølging, lydhøre prosjektledere og god kommunikasjon er nøkkelen for et vellykket prosjekt, og hos oss skal du som kunde føle at du blir hørt og ivaretatt.

Oppussing Bergen AS vil du skal føle deg trygg på det valget du har tatt. Vi har derfor et samlet team av dyktige håndverkere som alle har de nødvendige papirer.

Dokumentasjon og prosjektledelse

 

Prosjektleder vil hele tiden ha full kontroll på fremdrift og kvalitet i arbeidet. Det blir levert et rammetilbud som aldri overstiger angitt pris.

Du som kunde vil få samsvarserklæring av elektriker og rørlegger, samt sertifikat for murerarbeid. Om ønskelig kan det også dokumenteres ved bilder underveis.

Oppussing Bergen gir også en 5 års garanti for arbeid og levering. Ved overrekkelse av leilighet går vi gjennom alle detaljer på oppussingen og sørger for at gjennomførelse og kvalitet er tilstede.

Vi har byggforsikring som sikrer ditt hjem mot uventede hendelser eller uhell under ombygging. Vi har naturligvis ansvarsforsikring og entreprenørforsikring – vi ønsker at et prosjekt med Oppussing Bergen skal føles helt trygt for deg som kunde – uansett om uforutsette ting måtte oppstå.

Hos Oppussing Bergen AS vil du oppleve TRYGGHET!

Realiser drømmen

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat.