Tjenester

Hva trenger du, og hvordan kan vi hjelpe deg?

Oppussing / renovering av bolig

 

Vi pusser opp og renoverer din eksisterende bolig. Oppussing Bergen hjelper deg fra start til slutt, og våre interiørkonsulenter gir deg 3D-tegninger av prosjektet før vi setter igang. Du får din egen prosjektleder, som følger deg til alt er ferdig. Vi har alt av håndverkere tilgjengelig, og sørger for at alle er på rett sted til avtalt tid – for å unngå forsinkelser. Oppussing Bergen sørger for at alle søknader sendes inn, og tar seg av alt papirarbeid tilknyttet ditt prosjekt.

Realiser drømmen

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat.  Hjelp til anskaffelse av bolig

   

  Har du et spesielt område hvor du ønsker å bo? Har du en stressende hverdag, og lite tid til visninger, planlegging og oppussing? Vi tar oss av hele prosessen. Vi kan bli med deg som din fagperson på visning, eller kjøpe en bolig i ditt ønskede område – pusse den opp, og levere den klar for innflytting.

  Interørdesign og innredning

   

  Vi kan bistå deg med alt av interiørdesign og innredning. Du får hjelp til å planlegge, og du får 3D-tegninger og målsatte plantegninger som viser deg hvordan din drømmebolig kan se ut.

  Plan og Bygningsetaten – Bergen Kommune

   

  Planlegger du ombygging eller utvidelse av din bolig, kan vi tegne og byggemelde dette for deg.

  Vi har lang erfaring med ulike søknader til Plan og Bygningsetaten i Bergen Kommune. Det vanligste er bruksendring når loft eller kjeller skal inngå i boarealet. Oppussing Bergen AS lager tekniske tegninger og henter inn alle opplysninger som oversendes ingeniør og følger opp søknaden til godkjenning.