Referanser

Jeg er veldig fornøyd med jobben Kim og co har gjort i min leilighet. De har platet og malt stue, kjøkken, gang, soverom, toalett. Lagt nye gulv soverom.

Merket raskt at Kim visste hva han holdt på med. Han kom med gode løsninger på både farge valg og andre ting som gjorde at sluttresultatet ble kjempe fint. Han var ryddig og tilgjengelig gjennom hele prosessen. Arbeiderne var hyggelige og flinke. Kan virkelig anbefale Kim og co.

Kerstin Roeskeland

Jeg var veldig fornøyd både med arbeidet som ble utført, og med hele prosessen. Fikk alltid raskt svar på henvendelser, fikk oppdatert informasjon, og det var lett å gjøre avtaler og korrigere etter behov. Leilighet var som forventet ved overtakelse – og godt ryddet og gjort rent. Et par små ting som var forsinket/glemt og det ble meget raskt rettet opp.

Nå overlot vi veldig mye til dem (leverte nøkkel, var ikke i Bergen, og kom ikke tilbake før alt var nøkkelklart…) så vi hadde ikke kontakt med arbeiderne selv. All kommunikasjon var med kontaktperson Kim Ellingsen, og han var veldig ryddig å forholde seg til. Fikk god oversikt over hva som lå i tilbudet, og pris for de ulike oppgavene.

Prismessig var det nok litt i overkant av hva jeg på forhånd hadde håpet på, men likevel valgte jeg dem fordi alt virket ryddig og trygt. Og det angrer jeg absolutt ikke på, vil helt klart anbefale dem.

Geir D

Oppussing Bergen stod for total oppussing av leiligheten vår. Veldig god kommunikasjon og oppfølging underveis. Kim kom med stilige ideer som gjorde leiligheten helt unik. Leverte ferdig innflytningsklar leilighet til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefale Oppussing Bergen om du bare trenger å pusse opp noe lite eller har et større prosjekt, slik vi hadde.

Christian Tveiterås

Vi er stolte av våre resultater, og viser deg gjerne noen av våre referanseprosjekter – der vi har stått for oppussing og renovering av bolig.

 

Tenk deg at du flytter inn i en helt ny leilighet eller nytt hus. Forvandlingen blir total og vi kan utforme den akkurat slik du ønsker + litt til.

 

Se noen av våre prosjekter nedenfor.